COVID UPDATE!
De showroom is gesloten voor bezoek. Particuliere verkoop is alleen mogelijk bij afhalen of laten bezorgen.
Wegens de drukte online zijn onze levertijden gewijzigd naar 1-10 werkdagen.
Door de drukte telefonisch vragen wij u om al uw vragen per mail naar ons te sturen in plaats van te bellen.

CV Ketels

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 20

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Remeha Avanta Plus CW4 28C A-label
  € 919,60 € 760,00
  Toevoegen aan vergelijken
 2. Remeha Avanta Plus CW3 24C A-label
  € 919,60 € 760,00
  Toevoegen aan vergelijken
 3. Remeha Tzerra M HR CW3 24C A-label
  € 930,49 € 769,00
  Toevoegen aan vergelijken
 4. Intergas HRE24/18A CW3 Kombi Kompakt RF2 A-label
  € 936,54 € 774,00
  Toevoegen aan vergelijken
 5. Remeha Tzerra ACE HR CW4 28C A-label
  € 942,59 € 779,00
  Toevoegen aan vergelijken
 6. Intergas HRE28/24A CW4 Kombi Kompakt RF2 A-label
  € 1.000,67 € 827,00
  Toevoegen aan vergelijken
 7. Remeha Avanta Plus CW5 35C A-label
  € 1.010,35 € 835,00
  Toevoegen aan vergelijken
 8. Remeha Tzerra ACE HR CW5 39C A-label
  € 1.027,29 € 849,00
  Toevoegen aan vergelijken
 9. Vaillant ecoTec Classic VHR NL 23-28/5-3 CW4
  € 1.028,50 € 850,00
  Toevoegen aan vergelijken
 10. Vaillant ecoTec Plus VHR NL 20-24/5-5 CW3
  € 1.101,10 € 910,00
  Toevoegen aan vergelijken
 11. Vaillant ecoTec Classic VHR NL 28-34/5-3 CW5
  € 1.131,35 € 935,00
  Toevoegen aan vergelijken
 12. Vaillant ecoTec Plus VHR NL 25-30/5-5 CW4
  € 1.149,50 € 950,00
  Toevoegen aan vergelijken
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 20

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
CV Ketels

CV-ketels

Het komt niet iedere dag voor dat u op zoek moet naar een nieuwe CV-ketel. Gaat u op zoek, dan is het meestal een noodzakelijke zoektocht, omdat uw oude ketel vervangen moet worden óf u betrekt een nieuw gebouw of woning. Het is zeer belangrijk om er één van goede kwaliteit aan te schaffen. U wilt een goede, betrouwbare CV-ketel, waar weinig omkijken naar is. Daarbij is een CV-ketel noodzakelijk voor de verspreiding van warmte in huis, op kantoor of op de werkplek via radiatoren. Wij begrijpen dat u niet thuis wilt komen met een koude douche! Een CV-ketel kopen van goede kwaliteit is essentieel als u langdurig van het apparaat wilt kunnen genieten. Bij RadiatorKopen.nl bent u aan het juiste adres voor de bekendste, betrouwbare merken. Voorbeelden van koplopers zijn de CV-ketels van Intergas of een CV-ketel van Remeha. Heeft u vragen over een CV-ketel kopen en installeren? Voor een optimale service kunt u terecht bij RadiatorKopen.nl!

CV-ketel kopen en installeren

Wilt u graag op een slimme manier besparen door een CV-ketel te kopen met een hoog rendement? Dan zit u bij RadiatorKopen.nl helemaal goed. Niemand wil er bevroren bij zitten in de koude wintermaanden. En als u dan kiest voor een goede, complete CV-ketel, dan kiest u er een van kwaliteit. Wij bieden enkel CV-ketel radiatoren en CV-ketels van de beste merken met de betrouwbare eigenschappen die u behartigt. Via ons kunt u een CV-ketel kopen en bij installeren kunnen wij zeker assisteren. Van belang is dat een CV-ketel installeren altijd gedaan dient te worden door een vakkundige installateur die kennis heeft van zaken. Er zijn veel aspecten waar rekening mee gehouden moet worden tijdens plaatsing en installatie van een CV-ketel. Zo heeft u te maken met diverse leidingen en aansluitingsmechanismes. Een ervaren installateur weet exact hoe hij te werk moet gaan!

De best betrouwbare en energiezuinige CV-ketels

Wanneer u een CV-ketel gaat kopen wilt u natuurlijk een energiezuinig apparaat. U koopt het liefst een ketel waar u voordelig mee stookt en welke geen overcapaciteit levert. Een CV-ketel kopen met overcapaciteit zorgt er namelijk voor dat het uiteindelijk niet rendabel uitpakt, dit willen we voorkomen. Wij leveren enkel betrouwbare, rendabele CV-ketels van de merken Remeha, Vaillant en Intergas. De CV-ketel van Intergas komt in de kombi-compact variant. Deze zijn allen voorzien van het A-label. Daarbij kiest u zelf uit ons ruime assortiment kamerthermostaten en aansluitmogelijkheden en heeft u 15 jaar garantie op de warmtewisselaar! De Remeha is wellicht de bekendste variant. Gaat u deze CV-ketel kopen dan zit u gegarandeerd goed. De CV-ketel van Remeha is namelijk zeer zuinig en rendabel. Dat gaat u duidelijk terugzien in het stroomverbruik. Daarnaast is het assortiment van Remeha CV-ketels dusdanig groot, zodat u zonder moeite een variant kunt kiezen die bij uw verbruik past. Woont of werkt u in een tussengebouw dan kunt u wellicht beter kiezen voor een wat kleiner formaat. Gaat het om een vrijstaande woning of bedrijf, dan kunt u beter kiezen voor de 40 liter boiler. De Vaillant CV-ketel heeft ook een zeer mooi assortiment met diverse formaten CV-ketels waar u uit kunt kiezen. Wilt u een CV-ketel kopen met grote of kleine boilerinhoud? Dat is hier geen probleem. Ook komt het A-label weer netjes terug zodat u verzekerd bent van zuinig stroomverbruik.

Additionele producten voor uw CV-ketel

Om een CV-ketel op de juiste manier zijn werk te laten doen kunt u passende additionele producten aanschaffen voor een nog efficiënter resultaat. Voor een complete CV-ketel bieden wij diverse kamerthermostaten van het merk Honeywell en Remeha. Als u een CV-ketel gaat kopen is installeren van een kamerthermostaat de volgende stap. Zo heeft u altijd het gemak van een slimme thermostaat waarmee u van buitenaf, de binnenruimte al tijdig kunt verwarmen op een zuinige manier en geniet u van het complete CV-ketel pakket.

Een complete CV-ketel kopen bij RadiatorKopen.nl, bestel nu!

Bent u op zoek naar de best betrouwbare CV-ketels? Zoek dan niet verder. Bij RadiatorKopen.nl bieden wij u de meest energiezuinige totaalpakketten van een CV-ketel radiator tot kamerthermostaten. Geniet van alle voordelen en bestel uw CV-ketel nu bij ons! Heeft u nog vragen over bepaalde apparaten? Neem dan snel contact op door te bellen naar 085 - 130 16 50 of vul ons contactformulier in.