COVID UPDATE!
De showroom is gesloten voor bezoek. Particuliere verkoop is alleen mogelijk bij afhalen of laten bezorgen.
Wegens de drukte online zijn onze levertijden gewijzigd naar 1-10 werkdagen.
Door de drukte telefonisch vragen wij u om al uw vragen per mail naar ons te sturen in plaats van te bellen.

Ketel Thermostaten & Aansluitsetten

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Honeywell Round Modulation
  € 60,50 € 50,00
  Toevoegen aan vergelijken
 2. Ketelaansluitset Deluxe
  € 67,75 € 55,99
  Toevoegen aan vergelijken
 3. Honeywell Round Connected on/off draadloos
  € 163,35 € 135,00
  Toevoegen aan vergelijken
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Ketel Thermostaten & Aansluitsetten

Ketel thermostaten en aansluitsetten

Voor iedere CV-ketel is er een bijpassende ketel thermostaat verkrijgbaar. In de meeste gevallen zult u bij aankoop van een nieuwe CV ook een passende ketel thermostaat gaan kopen. Dit is wel zo efficiënt, het garandeert namelijk een nog zuinigere werking van de HR-ketel. Ook wanneer u al een prettig werkende thermostaat heeft, raden wij aan om toch de nieuwste slimme thermostaat te kiezen die volledig matcht met uw nieuwe CV. Bij aankoop van een nieuwe CV-ketel, is de thermostaat niet inbegrepen, maar deze kunt u gemakkelijk toevoegen tijdens de aankoop van uw cv. Wij leveren diverse ketel thermostaten van de bekendste merken, zoals Remeha en Honeywell. U kunt er altijd van op aan dat wanneer u een slimme thermostaat bij ons koopt, deze erg energiezuinig is en voor een lange tijd mee gaat!

Kies de perfecte thermostaat voor CV-ketels

Tegenwoordig zijn er bijna alleen nog modulerende cv’s in omloop. Dit wil zeggen dat deze CV continu met de kamerthermostaat communiceert en zij elkaar productief aansturen. Door een goede communicatie tussen CV-ketel en thermostaat, garandeert u een zuinig energieverbruik en kunt u veelal van buitenaf uw thermostaat beheren. Dit is natuurlijk wel zo wenselijk! Wanneer u een ketel thermostaat van Remeha koopt en u heeft een Remeha CV dan zal de communicatie uiterst vlekkeloos verlopen, omdat deze goed op elkaar zijn ingespeeld. Uiteraard is dit zeker niet noodzakelijk en zijn er ook zogeheten ‘universele’ ketelthermostaten van andere betrouwbare merken. Zo leveren wij de slimme thermostaat van het merk Honeywell, deze ketel thermostaat aansluiten is een gemak in samenwerking met CV’s van Remeha, Vaillant of Intergas.

Een ketel thermostaat aansluiten

De aansluiting van de thermostaat op de CV-ketel dient vakkundig gedaan te worden. Bij aankoop van ketel thermostaten krijgt u altijd een duidelijke handleiding die u kunt gebruiken voor het secuur aansluiten van de thermostaat. Hierbij is het tevens essentieel dat u een ketel thermostaat gaat aansluiten die een goede communicatie kan genereren met uw cv. Zo kunt u te allen tijde genieten van een optimale werking van uw cv en warmte opwekken vanuit een zuinige bron.

Stapsgewijs en veilig uw ketel thermostaat aansluiten

Om veilig uw ketel thermostaat aan te sluiten volgt u de volgende stappen: 1. Zorg dat de netspanning uitgeschakeld is en zet de aardlekschakelaars om in uw meterkast zodat de aansluiting van de thermostaat voor de CV-ketel veilig verloopt. 2. Haal de stroomkabels uit de muur waar uw thermostaat moet komen en sluit deze zorgvuldig aan op uw nieuwe ketel thermostaat. In de handleiding staat exact hoe u deze het beste kunt aansluiten. 3. De aansluiting van de thermostaat op CV-ketels is compleet als deze vastgeklikt wordt tegen de muur. De bedoeling is dat u hierbij een duidelijke klik hoort. 4. U kunt nu de netspanning weer inschakelen en u kunt de installatie voltooien! Heel eenvoudig. Als u een slimme ketel thermostaat gaat aansluiten kunt u genieten van de vele opties die deze te bieden heeft. Een slimme thermostaat kan namelijk bediend worden vanaf uw smartphone. Het grote voordeel is dat u hierdoor voordat u het gebouw betreedt de gewenste ruimtes al kunt verwarmen. Zo belandt u nooit meer in een koude ruimte. U doet een zeer energiebesparende aankoop en komt uzelf tegemoet in gemak!

Aansluitsets voor uw ketel thermostaat

Heeft u alles in huis voor een complete aansluiting van uw ketel? U kunt bij ons terecht voor een complete ketel aansluitset. Deze set bestaat uit alle belangrijke onderdelen. U ontvangt; een inlaatcombinatie + overstortventiel, een gaskogelkraan met vul/aftapkraan en vulslang, expansievat + expansievatbeugel. Wanneer u de CV-ketel laat installeren kunt u het beste kiezen voor het toevoegen van een aansluit set en een slimme thermostaat zodat de communicatie optimaal blijft en uw energieverbruik laag!

Wilt u meer informatie over kamerthermostaten voor CV-ketels? Neem contact op!

Heeft u genoeg informatie opgedaan of wilt u meer weten over ketel thermostaten? Bij ons bent u aan het juiste adres voor een snelle levering van hoge kwaliteit kamerthermostaten voor uw CV-ketel. En is er iets niet goed? Dan heeft u altijd de geld-terug garantie! Neem nu contact op voor al uw vragen of advies. Wij zijn van dinsdag t/m zaterdag bereikbaar op 085 - 130 16 50 of vul eenvoudig ons contactformulier in!