Een radiatorcover plaatsen doe je zo

Een mooie toevoeging geven aan je interieur door een radiator cover te plaatsen over je radiator? Dit is de perfecte oplossing om een strakke uitstraling te realiseren. Dankzij de eenvoudige montage wijze is het voor iedereen een fluitje van een cent. Je hoeft dus geen expert te zijn om een stijlvolle uitstraling te kunnen geven aan je radiator. Kies je favoriete kleur, afwerking en maat van de diy radiator cover en kijk binnen no-time weer tegen een mooie radiator aan.

 

De covers zijn geschikt voor paneelradiatoren, verticale radiatoren en handdoekradiatoren. Hoe je een radiator cover plaatsen snel voor elkaar krijgt? Wij geven je middels een stappenplan de beste tips om de diy radiator cover op de juiste manier te bevestigen.

 

Stap 1: Meet je radiator op

Er bestaan verschillende maten radiator covers, die zelfs op maat gemaakt kunnen worden. Het is van belang dat je de radiator in zijn geheel goed opmeet, dus lengte x breedte x hoogte. Hierbij meet je ook de diepte van de radiator en dus ook de uitstekende delen aan de voorkant. Daarnaast is het belangrijk dat je de hoogte meet vanaf de onderkant tot de bovenkant en de lengte volledig van links naar rechts meeneemt inclusief het ontluchtingsventiel.

 

Stap 2: Bepaal de maat van de diy radiator cover

Nu je de maat hebt opgenomen van de radiator, moet je bepalen welke covermaat precies geschikt is. Het is namelijk belangrijk dat je de radiator cover in een grotere maat koopt dan oorspronkelijk opgemeten. Een radiator is vaak een robuust apparaat in het interieur, waardoor het zeker opvalt als de diy radiator cover te klein is. Door een grotere maat te bestellen en wat ruimte over te houden aan de bovenkant en onderkant, verdwijnt je radiator heel mooi achter de cover. Dat is natuurlijk wat je wilt.

 

Stap 3: Bestel de diy radiator cover

Heb je de juiste maten voor de diy radiator cover genoteerd? Dan is bestellen de volgende stap. In het assortiment van Radiatorkopen.nl vind je allerlei radiator covers in de meest populaire kleuren. Mocht je nog vragen hebben over de juiste diy radiator cover voor jou, neem dan contact op met ons team. Wij vertellen je graag meer over onze covers.

  

Stap 4: Hoe? Daadwerkelijk een radiator cover plaatsen

Een radiator cover plaatsen van Radiatorkopen.nl is zeer eenvoudig. Hiervoor hoeft er niets gesloopt te worden alvorens je kunt starten. De diy radiator covers zijn voorzien van magneten, waardoor het eenvoudig is om deze op de radiator te klikken. Het is hierbij belangrijk om rekening te houden met alle uiteinden en de bovenkant en onderkant niet door elkaar te halen. Zo bereik je het mooiste resultaat.

 

Stap 5: Kom je er niet uit? Maak gebruik van onze aansluithulp

Heb je een bestelling gedaan, maar heb je hier nog vragen over? Of is de diy radiator cover al geleverd en heb je problemen met de montage? Wij helpen je heel graag verder. Ons team is zeer ervaren en ze weten precies waar ze op moeten letten bij een radiator cover plaatsen. Zij zijn te allen tijde bereikbaar op 085-130 1650 om uw problemen op te lossen of vragen te beantwoorden. Liever chatten? Dat kan ook middels de oranje button met chatfunctie.

 

Meer weten over een radiator cover plaatsen of opmeten? Neem contact op

Wij hebben alles in huis om uw woning optimaal te kunnen verwarmen. Heeft u nog vragen voor ons team of wilt u meer weten over ons overige assortiment? Neem dan eenvoudig contact op met ons door te bellen naar 085 - 130 16 50 of stuur een mail naar info@radiatorkopen.nl.