Een radiatorombouw op maat: dit zijn de trends

 

Een radiator heeft vaak geen moderne uitstraling en kunnen dus apart staan in het interieur van je woonkamer of slaapkamer. Met een radiatorombouw kunt u de radiator mooi combineren met de rest van uw interieur zodat het 1 geheel wordt. Doordat er ruimte tussen de bekleding en de vensterbank open blijft is er geen radiator warmteverlies. Tegenwoordig kunt u ook eenvoudig een radiatorombouw op maat laten ontwerpen. Hieronder staan onze favoriete trends in radiatorombouw.

 

Onze favoriete radiatorombouw trends

 

Radiatoren kunnen snel als een apart element in het interieur staan, dit is vooral wanneer de kleur van een radiator niet overeenkomt met alle andere meubels. Tegenwoordig kunt u kiezen uit verschillende soorten en kleuren in radiatorombouw. Dit zijn de meest eye-catching trends.

 

Radiatorombouw metaal

De metalen radiatorombouw wordt het meest gekozen voor een interieur. In de meeste gevallen heeft de bekleding een witte kleur, wat goed matcht met diverse interieurstijlen en waardoor de radiator ook niet zo snel opvalt maar zich snel mengt met de rest van het huis.

 

Radiatorombouw steigerhout

Een mooie bekleding voor uw radiator wanneer u een landelijk interieur hebt in uw huis of op een landelijk terrein woont. Met een radiatorombouw van steigerhout geeft u uw kamer een unieke twist.

 

Een radiatorombouw kant en klaar

Bij Radiatorkopen.nl vindt u 51 verschillende voorplaten die bij ons te bestellen zijn. Voor het plaatsen van een plaat is het van belang om als eerst de juiste maat te bepalen. De maat van een bekleding moet iets groter zijn dan uw eigen radiator zodat de voorplaat over de radiator heen kan vallen. Bij het kiezen van de maat, helpen wij u graag met het kiezen voor de mooiste resultaten!