Een T22 radiator is enorm populair en een van de meest verkochte modellen. Waarom dat zo is leggen we in dit blog uit. De radiatoren worden onderverdeeld door middel van cijfercodes. Het getal is opgebouwd uit twee varianten: het aantal platen en het aantal vectoren. Hoe hoger het getal, hoe groter het vermogen. De T22 is het ideale tussenmodel en is daardoor geschikt voor vrijwel alle ruimtes. Wilt u de radiator T22 in een badkamer plaatsen? Dan is het belangrijk erop te letten dat u kiest voor een extra vochtbestendige coating. Zo voorkomt u roest en kunt u langer genieten van uw radiator. Ook deze radiator is beschikbaar in designervorm. Juist door de gangbaarheid hebben we hierin een ruim assortiment. 

 

Radiator type T22, waarom is hij zo populair?

De populariteit van het model heeft te maken met de gangbaarheid. Doordat de radiator T22 uit twee platen en twee convectoren bestaat, heeft u altijd optimale warmtespreiding voor de gemiddelde ruimte. Met behulp van de thermostaatkraan kunt u de temperatuur regelen door middel van het draaien van de knop. Bepaal de warmte die u wilt en voor u het weet is het ruimte heerlijk warm. Doordat het model zo vaak wordt gekozen, is het aanbod groot. U kunt kiezen uit designerradiatoren, maar ook de standaardmodellen zijn in allerlei soorten beschikbaar. Afhankelijk van uw wensen en eisen zit er gegarandeerd een geschikt T22-model voor u tussen! 

 

Vermogen van de radiator T22

Het vermogen van de radiator wordt bepaald door het aantal platen en convectoren. Hoe hoger dat ligt, hoe groter de warmteafgifte. In het geval van de T22 is de perfecte radiator voor ruimtes ter grootte van een woon- en slaapkamer. Voor kleinere kamers is het aannemelijk om een radiator met 1 plaat en convertor te nemen. Deze zijn ook nog eens dunner, waardoor ze minder ruimte in beslag nemen. Wilt u graag meer weten over de radiator type T22, of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact op en we helpen u graag verder!