Het aanschaffen van een radiator is niet een standaard aankoop. Om een zorgvuldige koop te doen, moet u weten wat voor radiator u nodig heeft en dan in het bijzonder het vermogen. Dit heeft namelijk alles te maken met het verwarmen van de ruimte. Wanneer het vermogen van de radiator niet past bij de ruimte, gaat er energie verloren, waardoor de energierekening onnodig hoger uitvalt. Zonde van uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Om die reden is het belangrijk van tevoren te berekenen welk vermogen uw radiator nodig heeft. Bij RadiatorKopen.nl hebben we daar speciaal een tool voor ontwikkeld.

 

Het vermogen van een radiator berekenen met een alles-in-één-tool

De tool van RadiatorKopen.nl helpt je bij het berekenen van benodigde vermogen van de radiator. Dit gebeurt door de afmetingen van de ruimte in te vullen, de gewilde gemiddelde temperatuur en de inhoud van de ruimte. Met deze drie factoren kunt u binnen enkele seconden weten welke radiator u moet hebben. Met die uitkomst kunt u gericht een bezoekje brengen aan de showroom, of u kunt online het assortiment bekijken en bepalen welke radiator u graag wilt. Wanneer u het vermogen weet dat u nodig heeft, blijft er een selectie aan radiatoren over. Hierna kunt u kijken naar modellen die u het mooist vindt en natuurlijk naar welke het zuinigst is.

 

Welk vermogen radiator heb ik nodig?

Met de tool van RadiatorKopen.nl kunt u in een handomdraai berekenen wat voor radiator en welk vermogen u nodig heeft. Zelf rekenen hoeft niet meer, het enige wat we nodig hebben is de afmetingen van de ruimte. De inhoud wordt automatisch berekend en wanneer u de gewilde temperatuur invult krijgt u het benodigde vermogen te zien in Watt. Hiermee kunt u gaan vergelijken in radiatoren en een selectie maken van producten die u in de showroom kunt bekijken. Wilt u graag meer weten over het vermogen van de radiator? Neem gerust contact op en we helpen u met plezier verder!