Verticale radiatoren: weer eens iets anders

 

Bij een radiator denken de meeste mensen al gauw aan de gebroken witte, metalen voorwerpen die langs de vloer aan de muur zijn bevestigd. Deze 'horizontale radiatoren' vind je nog steeds in veruit de meeste huishoudens. Maar wil je eens iets anders? Misschien is een verticale radiator dan iets voor jou! Een verticale radiator in een kleur die bij jouw inrichting past, is niet alleen 'even iets anders': een verticale radiator kent ook nog eens heel veel voordelen.

 

Ruimte besparen met verticale radiatoren

 

Een verticale radiator is vaak smaller dan een klassieke, horizontale radiator. Hiermee kun je dus ruimte besparen. Je houdt bijvoorbeeld meer ruimte over voor het plaatsen van kasten. En dat niet alleen! Veel verticale exemplaren lenen zich perfect als een rek voor je handdoeken. Nu hoef je dus geen aparte kastruimte meer te hebben voor je handdoeken. En is de handdoek nat? Dan is ie binnen een mum van tijd weer droog dankzij deze handige ophangplek!

 

Ga voor een hippe en strakke uitstraling met verticale radiatoren

 

Verticale radiatoren hebben een hippe en moderne uitstraling ten opzichte van de horizontale varianten. Een verticaal exemplaar geeft jouw inrichting een echte boost! Veel mensen kiezen voor een verticale radiator in de badkamer. Dit is vaak een stijlvolle keuze: een verticale radiator springt immers veel meer in het oog dan een horizontale. Een verticale radiator leent zich ook ideaal als scheidingswand. Met een verticale radiator creëer je eenvoudig een extra hoekje in je badkamer. Denk bijvoorbeeld aan een plek voor de wasmand of misschien wel een kast voor al je badkamerspullen.

 

Bepaal zelf de stijl met verschillende kleuren en exemplaren

 

Veel mensen kiezen voor een verticale radiator voor in de badkamer. Het is vaak mogelijk om zelf een kleur te kiezen die goed aansluit op de stijl van je badkamer. Heeft je badkamer een donkere inrichting? Dan is een donkere radiator ideaal. Heb je een strak witte inrichting? Dan is dit uiteraard ook een optie. Overigens kan een verticale radiator natuurlijk ook op andere plekken in het huis geplaatst worden. Dat is volledig aan jou! Overleg wel altijd even met een specialist over de mogelijkheden wat betreft de aansluiting.