Is jouw radiator aan vervanging toe? Heb je een mooi nieuw exemplaar op het oog? Wanneer de koude dagen weer naderen, kiezen steeds meer mensen voor een nieuwe verwarming. Een goed verwarmd huis is immers goud waard. Maar hoe ga je de oude radiator weghalen en de nieuwe plaatsen? Is dit eigenlijk lastig? Wat kost het om het uit te besteden? Hier vertellen wij je graag meer over!

 

Zelf een radiator vervangen: is het lastig?

Ben je handig of heb je twee linker handen? Het zelf vervangen van een radiator kan namelijk een redelijk lastige klus zijn. Wanneer je niet alles volgens de juiste eisen doet, kan het zijn dat er waterschade ontstaat of erger. Zorg dat wanneer je hier zelf mee aan de slag gaat, je advies hebt ingewonnen of duidelijke 'tutorials' hebt gekeken. Ga je voor het eerst zelf een radiator vervangen? Wees je dan zeker bewust van het belang van advies inwinnen. Je wilt tenslotte niet dat er straks plassen water in huis liggen!

 

Wat kost een radiator vervangen?

Het vervangen van een radiator hoeft helemaal niet duur te zijn. Natuurlijk verschilt dit een beetje per situatie, maar in beginsel valt het best mee. Ben je dus niet erg ervaren met het vervangen van radiatoren? Laat het inschakelen van hulp dan in ieder geval niet zitten vanwege de kosten. Mocht je het zelf doen en het gaat toch niet volgens plan, dan kan je zomaar met een nog hogere kostenpost komen te zitten.

 

Een radiator vervangen met aansluithulp van RadiatorKopen.nl

Bij RadiatorKopen.nl willen wij het je zo makkelijk mogelijk maken. Koop je bij ons een radiator? Dan voorzien we je van goede aansluithulp of in ieder geval een goede handleiding. Nog vragen? Aarzel niet om ze te stellen! Neem contact met ons op en onze experts helpen je op weg.