Vlakke Paneelradiatoren

Producten 1-24 van 283

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 283

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vlakke paneelradiatoren van RadiatorKopen.nl

Vlakke paneelradiatoren geven een mooie, stilistische look en die van RadiatorKopen.nl zijn ook nog eens zeer efficiënt. Dit komt doordat onze paneelradiatoren met vlakke voorzijde uitgaan van onze standaard, horizontale paneelradiatoren. Deze hebben de beste oppervlakte tot warmteafgifte ratio die er is en zullen uw kamer dan ook snel verwarmen. Ze kunnen dienstdoen in uw woonkamer, maar ook bijvoorbeeld als badkamer radiator. RadiatorKopen.nl levert deze vlakke paneelradiatoren daarnaast voor de laagste prijs in heel Europa. De beste plek dus om uw radiator te kopen.

Onze verschillende types vlakke paneelradiatoren

De vlakke paneelradiatoren leveren wij in types 21, 22 en 33. Het eerste cijfer bij deze horizontale radiatoren staat voor het aantal panelen en het tweede voor het aantal convectoren. Wilt u een radiator met meer vermogen (watt) die dus meer warmte afgeeft? Dan kiest u voor een type met meer panelen en meer convectoren. Het helpt in dat geval ook om te kiezen voor een radiator met een grote oppervlak. Onze wattage calculator helpt u bepalen hoeveel vermogen u nodig heeft.

Vertrouwd bestellen bij RadiatorKopen.nl

U kunt een plaatradiator bestellen vanaf €65,82. Zo kunt u zelf een formaat samenstellen die past op de gewenste plek in huis. De vlakke radiatoren zijn beschikbaar van 30 tot 90 cm hoog en 40 tot 230 cm breed.
Bij RadiatorKopen.nl geniet u van de volgende voordelen: 

  • Meer dan 600 radiatoren
  • Zeer lage prijzen door eigen import
  • Fabrieksgarantie geldig voor 10 jaar
  • Gratis bezorging

Dankzij het brede aanbod vindt u altijd een vlakke paneelradiator die bij u past! Doordat wij lage prijzen hanteren zijn de vlakke radiatoren voor iedereen betaalbaar. Dit betekent niet dat wij kwaliteit in leveren, integendeel! De plaatradiator van uw keuze is altijd van zeer goede kwaliteit. Daarom bieden wij u altijd 10 jaar fabrieksgarantie. Of u nu kiest voor een kleine of grote plaatradiator, deze zal altijd kosteloos worden geleverd.
Alle vlakke radiatoren zijn modern en stijlvol qua uiterlijk zodat ze in elk huis passen. RadiatorKopen.nl biedt een verscheidenheid aan formaten zodat voor elke situatie een juiste radiator beschikbaar is. Alle radiatoren worden standaard geleverd met montageset en een handleiding zodat u direct aan de slag kunt.

Hoe sluit u de vlakke paneelradiatoren aan

Net als bij onze standaard radiatoren zijn er twee methodes om de vlakke paneelradiatoren aan te sluiten. Mocht u de radiator zo kunnen plaatsen dat deze gecentreerd is bovenop de waterleiding vanuit de vloer, dan kunt u kiezen voor een middenonderaansluiting. Dit geeft het mooiste resultaat.
In de andere gevallen, dus bij waterleidingen vanuit de vloer aan de zijkant, vanaf de bovenkant, vanuit de muur, of rechtstreeks vanaf de zijkant, zult u een zijaansluiting nodig hebben voor uw radiator. U kunt voor beide type aansluitingen verschillende aansluitsets gebruiken. Wij adviseren u daarbij graag over welke het beste past bij uw situatie.
Een goede plek voor u vlakke radiator is van belang. De beste plek om deze te bevestigen is onder het raam. De luchtcirculatie die de radiator nodig heeft is hier het best zodat deze gelijkmatig verwarmd kan worden. Warme lucht stijgt namelijk altijd naar boven, terwijl koude lucht zich naar beneden verplaatst.
Wanneer u de plaatradiator gaat ophangen is het goed om rekening te houden met de afstand. Een vlakke radiator dient altijd minimaal 10 cm boven de grond te komen zodat de lucht in allen tijde kan circuleren. Als uw nieuwe radiator tegen een wand aankomt, dient deze op 5 cm afstand gemonteerd te worden. Stel de platte radiator komt onder een vensterbank of een ander voorwerp, dan is het ook verstandig om hier 10 cm vooruit te trekken.

Korting op zakelijke bestellingen

Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen gemakkelijk bestellingen plaatsen, deze worden altijd kosteloos verzonden. Bent u een zakelijk klant? Maak dan gebruik van de 5% korting op een bestelling!

U schaft vlakke paneelradiatoren eenvoudig aan bij RadiatorKopen.nl

Onze vlakke paneelradiatoren leveren wij altijd gratis en met 10 jaar fabrieksgarantie bij u af. Wij bieden u daarnaast altijd de laagste prijzen, omdat wij zelf importeren en hebben een zeer groot aantal radiatoren voor u beschikbaar.

Uw vlakke radiator bestelt u dus gemakkelijk en snel bij RadiatorKopen.nl. Wij bieden diverse betaalmethoden aan, zoals: iDeal, overboeking, Mister Cash, Belfius Direct Net, Creditcard en onder rembours. Heeft u nog vragen of kunnen wij u advies op maat leveren? Neem dan eenvoudig contact met ons op door te bellen naar 085-130 1650, of door een chatbericht te sturen via de site.