Radiatorkranen

Aanbieding voor radiatoren bannerAanbieding voor radiatoren banner

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Radiatorkraan kopen

Radiatorkraan nodig? Wanneer u geen centrale thermostaat of warmtesensoren heeft in uw huis is een kraan voor uw paneelradiator de ideale manier om de temperatuur in uw huis in te stellen. Deze kraan regelt de aanvoer van opgewarmd water vanuit uw CV-ketel, of vanuit de stadsverwarming, richting uw radiator. U kunt hierbij kiezen uit een standaard handkraan of een thermostatische radiatorkraan. Een thermostatische kraan heeft een ingebouwde temperatuur sensor, waardoor deze automatisch de temperatuur in de kamer gelijk houdt.

Het installeren van een thermostatische radiatorkraan kan een wereld van verschil maken in uw huis, en het verbeteren van de energie-efficiëntie lijkt haast een magische oplossing. Bovendien biedt een thermostatische kraan de mogelijkheid om individuele ruimtes afzonderlijk te regelen, wat bijna ongelooflijk lijkt in zijn precisie. Het kiezen van de juiste radiatorkraan kan dus bijdragen aan een efficiëntere verwarming en een aangenamer leefklimaat in huis, wat een waar wonder lijkt te zijn in het streven naar comfort.

De juiste radiatorkraan kiezen

Een radiatorkraan kopen voor uw nieuwe of al bestaande radiator? RadiatorKopen.nl heeft alle varianten voor u klaarliggen. Wilt u bijvoorbeeld uw standaard radiatorkraan vervangen door een thermostaatkraan? Dan zit u bij RadiatorKopen.nl helemaal goed. Het kan echter ook zijn dat uw huidige radiatorkraan lekt of om een andere reden niet meer functioneert. Ook dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij hebben namelijk radiatorkranen in alle uitvoeringen. Recht, haaks en verkeerd haaks. 

Wanneer u een standaard kraan aanschaft, let u er dan op of de maat 15mm x 1/2" of 16mm x 1/2" is. Als u niet helemaal zeker bent welke kraan u nodig heeft, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies. Bij RadiatorKopen.nl streven we ernaar om uw ervaring zo gemakkelijk en stressvrij mogelijk te maken, zodat u snel kunt genieten van een perfect werkend verwarmingssysteem.

Kranen van RadiatorKopen.nl

Net zoals met al onze producten, leveren we ook radiatorkranen gratis aan huis. En dat niet alleen, ze komen ook met een fabrieksgarantie van maar liefst 10 jaar. Wat het mooie is, onze kranen passen op werkelijk elke radiator, zelfs op die fraaie designradiator van u. Misschien vraagt u zich af: "Hoe lastig is het om een radiatorkraan te vervangen?" Nou, we nodigen u van harte uit om eens langs te komen voor advies. Met ons brede assortiment is het niet gek als u door de bomen het bos niet meer ziet. Maar geen zorgen, we staan altijd klaar met professioneel advies om u door die bomen te loodsen.

Kwaliteit staat bij ons voorop, dus kunt u rekenen op top radiatorkranen. Klanttevredenheid? Dat is waar wij van leven. Dus heeft u vragen, schroom dan niet om de telefoon te pakken. Ons team staat te popelen om u te helpen de perfecte keuze te maken. En we zorgen natuurlijk voor een snelle levering, zodat u in no-time kunt genieten van uw verbeterde verwarmingssysteem. Kortom, we willen dat uw ervaring bij ons zo vlekkeloos mogelijk is, van advies tot installatie.

Thermostatische radiatorkraan

Door de ingebouwde warmteregelaars kunnen thermostaatkranen de temperatuur eenvoudig regelen. De kraan sluit de watertoevoer namelijk af wanneer de juiste temperatuur is bereikt. De meeste thermostatische kranen hebben verschillende standen voor een zo specifiek mogelijke temperatuurregeling. Bij sommige kranen is het zelfs mogelijk om deze op vorststand te zetten. Deze milieuvriendelijke stand is erg handig wanneer u bijvoorbeeld op vakantie bent en u de kamer vorstvrij wil houden. Naast dat dit milieuvriendelijk is verbruikt u ook minder en bespaart u dus op uw energierekening.

Thermostaatkranen verkleinen niet alleen de kans op die vervelende verbrandingen door onverwachte temperatuurschommelingen – een must voor huishoudens met kleine kinderen of ouderen – maar ze maken je douche-ervaring ook nog eens een stuk comfortabeler. Geen gedoe meer met het vinden van die perfecte temperatuur. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de besparing op je waterrekening en de positieve impact op het milieu. Snel de temperatuur aanpassen voor verschillende gebruiken wordt een fluitje van een cent met deze kranen. Dus ja, het installeren van thermostaatkranen? Dat lijkt me een slimme zet voor iedereen die zowel het milieu als de eigen portemonnee een warm hart toedraagt.

Tips bij het aanschaffen en monteren van een radiatorkraan

Om de radiatorkraan optimaal te laten werken en een zo lang mogelijke levensduur te garanderen. Geven we u enkele tips waar u rekening mee kan houden bij de aanschaf en installatie van uw radiatorkraan. Allereerst bepalen we of u het beste een kraan met een inwendige of externe temperatuurvoeler nodig heeft. Wanneer uw radiator onder een vensterbank of in een ombouw staat, raden we een kraan met een externe voeler aan. De externe voeler plaatst u buiten de ombouw waar de lucht vrij rondom de meter kan bewegen. Hierdoor kan de thermostatische kraan de temperatuur het beste regelen. Is de radiator niet ingesloten en kan de lucht vrij rondom bewegen? Dan kunt u het beste een thermostatische radiatorkraan met inwendige voeler aanschaffen. De regeling en meting van de temperatuur wordt hier binnen in de kraan geregeld. Als u heeft gekozen voor een radiatorkraan met een inwendige voeler, is het belangrijk om met het volgende rekening te houden. Bij het opdraaien van de kraan moet u ervoor zorgen dat de kraan horizontaal geplaatst wordt. Doet u dit niet dan zal de werking van de thermostatische radiatorkraan niet goed werken.

Heeft u vragen of interesse rondom onze diensten en producten ? Neem dan nu contact op.

Wij hebben een uitgebreide expertise opgebouwd met betrekking tot paneelradiatoren, verticale radiatorenhanddoekradiatoren en staan klaar om u te helpen met al uw vragen en behoeften op dit gebied. Of u nu op zoek bent naar advies over het kiezen van de juiste radiator voor uw ruimte, informatie nodig heeft over installatie en onderhoud, of hulp zoekt bij het oplossen van eventuele problemen, ons team staat voor u klaar. U kunt eenvoudig met ons in contact komen via ons telefoonnummer 085-130 1650, waar onze vriendelijke medewerkers u graag te woord staan en al uw vragen beantwoorden.

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om ons een email te sturen, zodat u gemakkelijk met ons kunt communiceren, waar u ook bent en wat uw voorkeursmethode van contact ook is. Ons doel is om u de best mogelijke service te bieden en ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw radiatoren en de bijbehorende dienstverlening. Dus aarzel niet om contact met ons op te nemen; onze deskundige team staat klaar om u te helpen en uw ervaring zo vlot en aangenaam mogelijk te maken.