Witte Handdoekradiatoren

Aanbieding voor radiatoren bannerAanbieding voor radiatoren banner

Producten 1-24 van 35

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 35

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Handdoekradiator wit

Een handdoekradiator in het wit? Een perfecte toevoeging aan uw badkamer. Stijlvol, elegant en heerlijk verwarmend. Bij RadiatorKopen.nl haalt u uw handdoekradiator in het wit en zullen uw handdoeken altijd comfortabel warm zijn. Bij het opstaan, het naar bed gaan en na het gebruiken van uw douche of bad. Een zalige keuze, waar u zeker geen spijt van zult krijgen. Neem direct een kijkje tussen ons aanbod en kies een witte design handdoekradiator uit die qua format helemaal past bij uw badkamer. Naast de functionaliteit van een handdoekradiator is het namelijk ook nog eens een lust voor het oog.

Welke design handdoekradiator in het wit heeft u nodig

Uw handdoekradiator in het wit dient voldoende vermogen te hebben om uw badkamer goed te kunnen verwarmen. Naast de handdoeken wilt u immers ook in de badkamer zelf een behaaglijke temperatuur hebben. Het is daarbij van belang dat u het formaat van uw badkamer bij de hand heeft. De lengte, de breedte en de hoogte. Deze vult u in bij onze wattage calculator en vervolgens kunt u de juiste radiator selecteren. 

Vindt u het toch nog lastig om de juiste keuze te maken uit ons aanbod witte design handdoekradiatoren of wilt u een persoonlijk advies wat betreft de grootte van de handdoekradiator? Ons team van adviseurs staat u graag te woord om te helpen bij uw keuze. Neem telefonisch contact met ons op of stuur een mail. Bent u in de gelegenheid om onze showroom in Breda te bezoeken? Dan kunt u het gehele aanbod aan handdoekradiatoren van RadiatorKopen.nl met eigen ogen bekijken en met behulp van een deskundige medewerker direct uw keuze maken!

De voordelen van een design handdoekradiator

Wilt u het interieur van uw badkamer een upgrade geven? Dan is de aanschaf van een design handdoekradiator een zeer goede keus. Het is niet alleen functioneel om natte handdoeken aan op te hangen zodat ze kunnen opdrogen voor het volgende gebruik. Het design van de witte handdoekradiator is een waardevolle toevoeging aan de uitstraling van uw badkamer. In tegenstelling tot reguliere radiatoren wordt de witte design handdoekradiator dicht tegen de muur aan gepositioneerd, zodat er niet onnodig ruimte wordt ingenomen. Omdat de radiator verticaal geplaatst wordt maakt u op een slimme manier gebruik van de ruimte in uw badkamer. De ideale combinatie van design en functionaliteit! 

Witte design handdoekradiator: gebruik onze zoekmodule

Wilt u er zeker van zijn dat u een handdoekradiator kiest die helemaal aansluit bij uw voorkeuren en de mogelijkheden van uw badkamer? Maak dan gebruik van onze handige selectietool! Wij hebben een speciale zoekmodule ontwikkeld waarmee u op voorhand een persoonlijke selectie witte design handdoekradiatoren mee kunt maken. 

Geef uw voorkeuren wat betreft de hoogte en breedte van de gestreepte design radiator aan en vul vervolgens in welk type aansluiting past bij de aansluiting op uw leidingen. Daarnaast kunt u ook het gewenste wattage invullen. Er verschijnt vervolgens een persoonlijke selectie op uw beeldscherm met enkel witte design handdoekradiatoren die passen bij uw badkamer en aansluiting! Vindt u het ondanks deze zoekmodule lastig om een weloverwogen keuze te maken uit het aanbod witte design handdoekradiatoren? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of kom langs in de showroom!

Het aansluiten van een handdoekradiator in het wit

U sluit de handdoekradiator in het wit aan via de zijkant of via de middenonderaansluiting. Dit hangt af van het type dat u gekozen heeft en waar de waterleiding in uw badkamer is geplaatst. De middenonderaansluiting gebruikt u wanneer de leidingen (niet meer dan 5 cm uit elkaar) rechtstreeks onder de radiator uitkomen. De overige leidingen kunnen alleen op een radiator met zijonderaansluiting. Dit geldt dus voor leidingen aan de zijkant uit de vloer, direct vanaf de zijkant en voor leidingen vanaf het plafond. Afhankelijk van waar uw leidingen zitten en welke aansluiting u kiest dient u een bepaalde aansluitset te kiezen. Wij adviseren u hier zeer graag bij.

Bestel uw witte handdoekradiator bij RadiatorKopen.nl

Uw handdoekradiator in het wit haalt u bij RadiatorKopen.nl vanwege onze uitstekende service. Wij geven u daarbij 10 jaar fabrieksgarantie en leveren altijd de radiator gratis op de door u gekozen locatie af. Nog vragen over onze radiatoren? Wij helpen u daarbij graag met advies en beantwoorden al uw vragen snel en zorgvuldig. Bel ons daarom op 085-130 1650 of stuur ons een chatbericht.