Vlakke Verticale Radiatoren

Producten 1-24 van 33

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 33

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vlakke radiatoren: verticale designverwarming

Vlakke radiatoren bieden uw huis al een stijlvol uiterlijk, maar wat nu als u deze vlakke radiator verticaal zou kunnen positioneren? Dan zou uw woning helemaal een moderne en elegante uitstraling krijgen. Het bijkomend voordeel van deze radiatoren is dat ze op een kleine muur gepositioneerd kunnen worden en daardoor relatief gezien weinig ruimte innemen. Stelt u zich eens voor: een radiator met vlakke voorplaat verticaal aan de muur. 

Bij RadiatorKopen.nl bieden we daarom meerdere verticale radiatoren aan. Om te bepalen hoe krachtig deze radiator moet zijn kunt u onze wattage calculator gebruiken. De radiatoren zijn van het type 20 en bestaan daardoor standaard uit 2 panelen. Dit zijn geen losse panelen, want zij zijn geïntegreerd in de radiator. Hetgeen een zeer mooi uiterlijk oplevert.

De voordelen van een vlakke plaat radiator

Wilt u uw interieur een upgrade geven? Dan is de aanschaf van een vlakke plaat radiator een zeer goede keus! Niet alleen is het een lust voor het oog door het strakke design van de vlakke plaat radiator, u zult er achter komen dat u hiermee ook een hoop ruimte bespaard. Omdat de radiator verticaal geplaatst wordt maakt u op een slimme manier gebruik van de ruimte in uw woning. In tegenstelling tot reguliere radiatoren wordt de vlakke plaat radiator ook dichter tegen de muur aan gepositioneerd, zodat er niet onnodig ruimte wordt ingenomen. De ideale combinatie van design en functionaliteit!

Verticale design radiator: maak de beste keuze

Uiteraard wilt u er zeker van zijn dat u de beste keuze maakt uit ons aanbod verticale plaat radiatoren. Hiervoor hebben wij in het menu een zoekmodule ontwikkeld die u helpt met het maken van een selectie radiatoren die voldoet aan uw wensen. Zo heeft u hierbij niet alleen keuze uit de hoogte en breedte van de vlakke design radiator, ook het type aansluiting en wattage kunt u zelf invullen. Hierdoor maakt u op voorhand een persoonlijke selectie uit ons aanbod verticale design radiatoren, en bent u er zeker van dat het een model is dat past bij uw wensen en de mogelijkheden van uw woning! 

Vindt u het ondanks deze zoekmodule lastig om een weloverwogen keuze te maken uit het aanbod verticale design radiatoren? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of kom langs in de showroom!

Uw vlakke radiatoren aansluiten

Het aansluiten van de vlakke verticale radiatoren kan slechts op één manier en dat is met een middenonderaansluiting. De kraan dient hierbij ook aan de onderkant geplaatst te worden en dit kan op twee verschillende methodes. Dit is afhankelijk van waar uw leiding vandaan komt. Vanuit de vloer, het plafond, of vanuit de muur. 

Komt de leiding uit de vloer dan kunt u de kraan met een recht aansluitset gebruiken. Dit is ook het geval wanneer de leiding vanuit het plafond komt. De leiding dient dan wel achter de radiator langs (hier is voldoende ruimte voor) en vervolgens met twee bochten weer omhoog gepositioneerd te worden. Komt de waterleiding uit de muur? Dan moet er een kraan met een haakse aansluitset gebruikt worden om de radiator aan te koppelen.

Advies bij aankoop vlakke plaat radiator verticaal

Het is natuurlijk belangrijk dat u een goede keuze maakt uit ons aanbod vlakke plaat radiatoren die verticaal bevestigd worden. Komt u er zelf niet uit of heeft u een selectie gemaakt met behulp van het keuzemenu? De adviseurs van RadiatorKopen.nl helpen u graag bij het maken van de juiste keuze! Neem contact met ons op door te bellen of mailen of kom langs in onze showroom in Breda. Daar kunt u met eigen ogen alle verticale vlakke plaat radiatoren komen bekijken en een weloverwogen besluit maken op advies van onze deskundige adviseurs. 

RadiatorKopen.nl, uw leverancier en adviseur

Wij helpen u graag met uw vlakke radiatoren. Heeft u vragen over de aansluiting of het vermogen? Dan is RadiatorKopen.nl er om u te helpen. Kiest u er vervolgens voor een radiator te kopen, dan krijgt u er van ons standaard 10 jaar fabrieksgarantie bij en brengen wij hem gratis bij u thuis. Wij hopen dan ook snel van u te horen. Dit kan door via ons chatsysteem een bericht te versturen, of door ons rechtstreeks te bellen op 085-130 1650. Kijk dus nu in ons assortiment voor uw verticale radiator met vlakke voorzijde. Een elegante keuze!