Zwarte Paneelradiatoren

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Zwarte paneelradiatoren voor elke ruimte

Een zwarte paneelradiator is de perfecte keuze als u de effectiviteit van een paneelradiator wil combineren met een stijlvol design. De meeste radiatoren die in huis worden geplaatst zijn paneelradiatoren. Helaas passen deze niet altijd mooi binnen uw huidige interieur. Een zwarte paneelradiator brengt hier verandering in. Deze radiator biedt de kamer een klassiek en stijlvol alternatief.

Zwarte paneelradiatoren als stijlvol alternatief

De meeste radiatoren die in huizen worden geplaatst zijn paneelradiatoren, maar wat is het nu eigenlijk? Een paneelradiator bestaat uit minimaal 1 paneel en 1 convector. Het warme water stroomt in het paneel, wat het paneel daarmee opwarmt. Het paneel geeft hierdoor warmte af wat de ruimte en de convectoren verwarmt. De convectoren zijn de golvende platen die u achter het paneel ziet. Deze zorgen ervoor dat de lucht die langs de convectoren stroomt wordt opgewarmd. Een paneelradiator is dus niet per se een radiator met een vlakke buitenkant. Omdat de vlakke paneelradiator een moderne uitstraling heeft is deze tegenwoordig steeds populairder. Vooral een zwarte paneelradiator wordt steeds vaker gekozen gezien de industriële look. 

Zwarte radiator combineren met vloerverwarming

Veel mensen maken de keuze tussen bijvoorbeeld paneelradiatoren, verticale designradiatoren of vloerverwarming. Maar wat nu als u ook kunt kiezen voor een combinatie tussen paneelradiatoren en vloerverwarming? We begrijpen dat wanneer u een strak interieur wilt u enkel voor vloerverwarming kiest. Niet alleen omdat het zo lekker warm is aan onze voeten, maar omdat de radiatoren van vroeger minder mooi verwerkt kunnen worden in de ruimte.

Tegenwoordig zijn er echter veel paneelradiatoren met een strak design, waardoor het een prachtige toevoeging aan de ruimte is. De combinatie van vloerverwarming en paneelradiatoren is tevens veel zuiniger, omdat de warmte langzaam wordt verspreid door de ruimte. Zo kunt u profiteren van de reactiesnelheid van de radiator samen met de voordelen van vloerverwarming. 

Style de badkamer met een designradiator in het zwart

Het interieur van de badkamer is tegenwoordig net zo belangrijk als alle andere ruimtes in uw huis. Het is een ruimte waar u even een moment voor uzelf heeft en heerlijk kunt ontspannen. Met een zwarte handdoekradiator geeft u de badkamer al een flinke boost. Weg met die witte badkamer radiator. Dit maakt het ook gemakkelijk om er een handdoek overheen te hangen, zodat deze lekker warm is zodra u onder de douche vandaan stapt of uit bad komt.

Heeft u wat minder ruimte?

Dan kunt u kiezen voor een kleinere zwarte paneelradiator. Met wat bijpassende accessoires heeft u uw badkamer in een handomdraai omgetoverd tot een mooie privé wellness badkamer. Denk aan handdoeken, een zeeppompje, de kraan of de badmat. Tegenwoordig is het ook een ware trend om planten aan uw badkamer toe te voegen. Met een designradiator in het zwart straalt de badkamer direct meer luxe uit. Wilt u ook weten hoe het staat? Neem dan een kijkje in onze catalogus voor meer impressies!

Zwarte paneelradiator voor meer luxe en comfort

Gedurende de jaren hebben onze specialisten zich verdiept in de mogelijkheden en zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties. Bij RadiatorKopen.nl weten we daarom precies hoe de radiatoren werken en in welke situatie een radiator het meest optimaal werkt. Zo kunnen we met u meekijken naar de beste oplossing en advies op maat bieden.

Meer weten over zwarte paneelradiatoren? Neem contact op

Heeft u speciale wensen over de plaatsing, afmetingen, kleuren of design? Wij helpen u graag verder. Heeft u al een radiator, maar wilt u graag meer weten over de mogelijkheden voor het vervangen van het exemplaar? Ook dan staan onze specialisten klaar om uw radiator om te toveren tot de gewenste variant. Neem gerust contact met ons op en ontdek de mogelijkheden. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 085 – 130 1650 of mail naar [email protected].