Zwarte Verticale Radiatoren

21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Mat zwarte radiator in meerdere maten

Bij de aanschaf of verbouwing van een huis denken we wellicht niet direct na over de radiatoren, terwijl het toch echt een standaard onderdeel van de kamers in het huis is. Een mat zwarte radiator kan een prachtige aanvulling zijn op het interieur van uw woning. Met de ontwikkeling in verschillende soorten en maten hebben we een ruim aanbod in type radiatoren. Zo hebben we bij RadiatorKopen.nl ook diverse prachtige mat zwarte designradiatoren in het assortiment. Wij vertellen u hier graag meer over.

Keuze voor een designradiator mat zwart

Welke radiator is perfect voor u? Wanneer u meerdere ramen heeft of wanneer uw huis op een open plek staat, is de plaatsing van de radiatoren erg belangrijk. Tijdens de koude winterdagen wilt u heerlijk behaaglijk warm wonen, maar het oog wilt natuurlijk ook wat. We begrijpen echter dat warmte en design niet altijd samengaan. Vroeger ging het vooral om functionaliteit, maar wat als wij u vertellen dat we een mat zwarte radiator hebben in meerdere maten in een strak design? Hiermee geven we een designradiator een hele andere betekenis. Kunt u ook niet wachten om de oude radiatoren te vervangen voor mat zwarte radiatoren? Neem dan snel een kijkje in het assortiment! 

Mat zwarte designradiator: verwarmen in stijl

Waar het design van de mat zwarte designradiatoren erg belangrijk kan zijn, is de warmteafgifte des te belangrijker. We kunnen plaatsen wat we mooi vinden, maar er moet natuurlijk wel ruimte voor functionaliteit blijven. Er zijn tegenwoordig enorm veel designradiatoren in allerlei vormen en maten. Wat belangrijk is, is de plaatsing. Niet alleen betreft de afmeting, maar ook de functionaliteit op die plek. 

De ramen in het huis kunnen veel kou door laten. Dit wilt u natuurlijk kunnen belemmeren met de juiste plaatsing van de radiatoren, wat vaak onder de ramen is. Bekijk waar u de meeste warmte nodig zult hebben. Oftewel; waar zal het zitgedeelte zijn? Een mat zwarte designradiator plaatsen in een ruimte waar u enkel langsloopt is zonde van de energie. Het zou fijn zijn als u de nieuwe mat zwarte designradiator kan plaatsen op de plek van de oude radiator. Hiermee voorkomt u ook nog eens dat u allerlei leidingen moet omleggen. Gaat u voor een algehele verbouwing van uw huis, dan weet u nu dat u goed moet nadenken over de plaatsing van de radiatoren. Het is altijd aan te raden een expert in te schakelen voor advies. 

Het materiaal van de radiator mat zwart

Het materiaal van een radiator is een belangrijk aspect als u gaat voor kwaliteit. Radiatoren kunnen tegenwoordig uit verschillende materialen bestaan met ieder zijn voordelen en minpuntjes. Los van het budget dat u heeft, is het goed te weten wat het verschil is. 

Gietijzeren radiatoren zijn de duurdere varianten. Dit materiaal heeft meer tijd nodig om op te warmen en af te koelen, wat zorgt voor een langdurige warmte waar u langer van kunt genieten. Een roestvrijstalen of een aluminium designradiator zal daarentegen sneller opwarmen en afkoelen. Geen enkele keuze is de verkeerde keuze, het hangt maar net van uw wensen en budget af. Onze radiator mat zwart is van staal. Op die manier komen kwaliteit en design perfect samen. 

Designradiator mat zwart, hoe warm gaat het worden?

Ook met een mooi design willen we niet al te veel radiatoren in huis plaatsen. Niet alleen wordt het verbruik daarmee hoger, maar het neemt ook ruimte in. Maar hoeveel radiatoren moet u per ruimte plaatsen? Dit hangt af van het aantal m3 en het vermogen. De aanbevolen kamertemperatuur is 21 graden. Per m3 heeft u 85 Watt nodig. Het aantal m3 per ruimte keer 85 Watt is het vermogen wat u voor die kamer nodig hebt. Afhankelijk van de afmetingen van de designradiator mat zwart heeft deze een vermogen tussen de 1534 en 4440 Watt. 

Daarbij komt dat de isolatie van uw huis een belangrijke rol speelt. Bij een slecht geïsoleerd huis zijn het niet enkel de ramen die kou doorlaten. In dit geval kunt u zo’n 15% extra benodigd vermogen rekenen. Heeft u een goed geïsoleerd huis? Dan kunt u er ongeveer 10% minder voor rekenen. Houd er rekening mee dat wanneer u een hoekhuis of vrijstaand huis heeft u meer vermogen nodig heeft. Bij een rijtjeshuis kunt u nog wat mee profiteren van de warmte van de buren en heeft u geen wind aan alle kanten van het huis. Om op het verbruik te besparen adviseren we u om uw huis in eerste instantie goed te isoleren. Dit helpt er ook aan mee dat wanneer u de verwarming aan heeft staan de warmte langer in uw huis blijft hangen.

Mat zwarte radiator bestellen? Bij RadiatorKopen.nl zit u goed

Bent u al overtuigd van de vele voordelen van de designradiator mat zwart? Bestel eenvoudig via onze webshop of kom langs in onze showroom. Heeft u nog vragen over een mat zwarte radiator of de plaatsing ervan? Neem gerust contact op met onze specialisten en ze helpen u graag verder. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 085 – 130 1650 of mail naar [email protected]