Deze maand 10% KASSAKORTING op ALLE RADIATOREN bij afhalen bestelling in Breda.
Gebruik de kortingscode "AFHALEN" bij het bestellen van uw order.

Onderblokken

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Onderblok 15mm x 1/2"
  € 15,95 € 13,18
  Toevoegen aan vergelijken
 2. Onderblok 2 pijps / H- blok haaks
  € 16,88 € 13,95
  Toevoegen aan vergelijken
 3. Onderblok 2 pijps / H- blok recht
  € 16,88 € 13,95
  Toevoegen aan vergelijken
 4. Onderblok 16mm x 1/2"
  € 24,19 € 19,99
  Toevoegen aan vergelijken
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Onderblokken

Onderblokken voor de radiator

Onderblokken voor de radiator gebruikt u om de waterleiding, de radiatorkraan en de radiator aan elkaar aan te sluiten. Ze zijn bedoeld voor radiatoren met een midden onder aansluiting. Dit kunnen verticale, handdoek, of horizontale paneelradiatoren zijn. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om een onderblok voor een designradiator of een standaard cv-radiator.

 

Verschillende types onderblokken voor de radiator

Radiatorkopen.nl biedt u meerdere types onderblokken aan voor de radiator. De werking verschilt en dus is het zaak de juiste te kiezen. De reguliere onderblokken zijn toepasbaar op alle radiatoren met een midden onder aansluiting. Wij bieden ze daarbij aan in de maten 15mm x 1/2" en 16mm x 1/2". Radiatorkopen.nl biedt tevens een onderblok voor de radiator met 2-pijps aansluiting aan. Dit wordt ook wel een H-blok genoemd. Deze leveren wij in haakse en rechte varianten en zijn toepasbaar op radiatoren met een 6-punts aansluiting.

 

Een onderblok op een radiator aansluiten

U kunt het onderblok prima op uw eigen radiator aansluiten. Gaat het hier om een al in gebruik zijnde radiator? Tapt u dan eerst het water af, dat nog in de radiator zit. Dit voorkomt het lekken van water op uw vloer en eventuele schade. Heeft u een nieuwe radiator aangeschaft, dan is dit niet nodig. Wij willen u er in dat geval ook op wijzen dat het bij Radiatorkopen.nl ook mogelijk is om volledige aansluitsets aan te schaffen. U heeft dan direct het volledige pakket in handen en hoeft daardoor geen extra losse onderdelen aan te schaffen voor de installatie.

Heeft u advies nodig over de installatie? Schroomt u zich dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch op 085-130 1650, of via onze handige chatservice. Onze experts staan klaar om u alles uit te leggen en u naar een succesvolle installatie te leiden.