Onderblokken

Aanbieding voor radiatoren bannerAanbieding voor radiatoren banner

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Onderblokken voor de radiator

Een radiator onderblok is een verbindingsstuk dat wordt gebruikt om de aanvoer en de retour van water in een radiator te reguleren. Een radiator onderblok zorgt er dus eigenlijk voor dat de watertoevoer in een of meerdere radiatoren goed geregeld is. Een radiator onderblok is ook handig wanneer uw radiator afgekoppeld dient te worden om de radiator af te sluiten, bijvoorbeeld om uw muur te schilderen. Op deze manier kunt u de andere radiatoren nog gewoon gebruiken.

Een onderblok voor de radiator is nodig om de waterleiding, de radiatorkraan en de radiator op elkaar aan te sluiten. Wanneer er een radiator onderblok is geïnstalleerd dan zal het zorgen voor de juiste verdeling van water in de juiste radiator. Het gebruik van hoogwaardige materialen bij de productie van een radiator onderblok verzekert duurzaamheid en betrouwbaarheid. Het installeren van een onderblok is over het algemeen eenvoudig en vereist geen gespecialiseerde vaardigheden. Moderne radiator onderblokken zijn vaak ontworpen met gebruiksgemak en efficiëntie in gedachten, waardoor ze een waardevolle toevoeging zijn aan elk verwarmingssysteem.

Een radiator onderblok is er in verschillende typen

RadiatorKopen.nl biedt u meerdere typen radiator onderblokken aan voor de radiator. De werking verschilt en dus is het zaak de juiste te kiezen. Een radiator onderblok is bedoeld voor radiatoren met een midden-onder aansluiting. Dit kunnen verticale, handdoek, of horizontale paneelradiatoren zijn. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om een designradiator of een standaard cv-radiator. De reguliere onderblokken zijn toepasbaar op alle radiatoren met een midden onder aansluiting. Wij leveren de maten 15mm x 1/2" en 16mm x 1/2". RadiatorKopen.nl biedt tevens een onderblok voor de radiator aan met een 2-pijps aansluiting. Dit wordt ook wel een H-blok genoemd. Deze leveren wij in haakse en rechte varianten en zijn toepasbaar op radiatoren met een 6-punts aansluiting. Een H-blok kan handig zijn voor situaties waarbij een enkele toevoer niet voldoende is, zoals bij grotere ruimtes of complexe verwarmingssystemen. Het gebruik van hoogwaardige materialen garandeert betrouwbaarheid en langdurige prestaties van uw radiator onderblok.

Aansluiten onderblok radiator, tips!

Met de volgende tips kent het aansluiten van een onderblok voor de radiator geen geheimen meer: - Gaat u een onderblok radiator aansluiten? Wanneer het om een al in gebruik zijnde radiator gaat dan dient u eerst het water dat nog in de radiator zit af te tappen. Dit voorkomt lekken van water op uw vloer en eventuele schade. Heeft u een nieuwe radiator aangeschaft, dan is dit natuurlijk niet nodig.

Het juiste gereedschap zorgt ervoor dat alles een stuk sneller en soepeler gaat, zorg ervoor dat u dit in huis heeft.
Wanneer u kiest voor extra comfort kunt u kiezen om een thermostaatknop op uw radiator onderblok aan te sluiten. Zo kunt u de temperatuur automatisch instellen.
Om het u gemakkelijker te maken is het bij RadiatorKopen.nl ook mogelijk om complete aansluitsets aan te schaffen. U heeft dan direct het juiste materiaal in handen en hoeft daardoor geen extra losse onderdelen, zoals een passende thermostaatknop of adapters aan te schaffen voor de installatie.

Uw voordeel bij RadiatorKopen.nl

Wist u dat u bijna alle producten die wij online aanbieden ook te bezichtigen zijn in onze uitgebreide showroom in Roosendaal. Onze showroom is geopend van dinsdag t/m zaterdag tussen 10.00 en 18.00 uur. Op vrijdag kunt u langskomen tot 20.00 uur en zondag zijn wij open van 12:00 tot 18:00. Onze professionele medewerkers staan ook daar geheel tot uw beschikking. Wanneer u een bestelling doet bij RadiatorKopen.nl bezorgen wij dit gratis door heel Nederland en België. U kunt daarnaast bij ons aangeven op welk moment u de bestelling in huis wenst te hebben. Dat is wel zo makkelijk toch? Onze zakelijke klanten bieden wij een extra korting van 5%. Voor spoedbestellingen kunt u ook gebruik maken van onze same-day delivery service binnen Nederland. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en voorwaarden.

Persoonlijk advies of vragen? Neem contact op met RadiatorKopen.nl.

Heeft u vragen over onze producten of advies nodig over de installatie van uw radiator onderblok of relevante producten? Onze experts zitten klaar om al uw vragen te beantwoorden en u naar een succesvolle installatie te leiden. Wij bieden gratis aansluithulp, dit betekent dat u vooraf of tijdens de installatie altijd kan rekenen op een professioneel advies. U kunt te allen tijde telefonisch contact opnemen op 085-130 1650, of via de mail dat kan ook, vult u dan ons contactformulier in op onze website. Wij wensen u veel succes bij het installeren! Voor verdere ondersteuning bieden wij ook een uitgebreide handleiding online, die stap voor stap de installatieprocedure uitlegt. Als u nog steeds vragen heeft na het raadplegen van onze handleiding, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij staan klaar om u te helpen.