Ruilen & Retourneren

Wil je een product ruilen of retourneren?

Wilt u uw product retourneren? Geen probleem. Retourneren kan tot 14 dagen na het ontvangen van uw bestelling. Het invullen van de retouraanvraag op onze website is noodzakelijk voor het retourneren van producten. Hieronder leggen we uit hoe u gemakkelijk een retour kunt aanmelden. De kosten van retour worden bepaald op basis van de producten, die u retourneert, als we de bestelling moeten afhalen. Kom je de producten zelf terugbrengen in ons magazijn is het uiteraard gratis om te retourneren.

Check de retourvoorwaarden

  • Binnen 14 dagen na levering dient u bij ons het retourverzoek in.

  • De producten moeten in de originele, schone en onbeschadigde verpakking zitten. 

  • De producten mogen niet gemonteerd of geïnstalleerd zijn geweest en moeten compleet zijn, inclusief losse onderdelen.

  • De producten moeten online of telefonisch zijn besteld (via koop op afstand).

  • Als u ervoor kiest om de items zelf terug te brengen, dan is dit enkel mogelijk in ons magazijn in Roosendaal binnen de openingstijden.

  • Wij controleren uw retourzending.

  • Kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening.

  • Binnen 10 werkdagen na ontvangst en goedkeuring van het geretourneerde product wordt het aankoopbedrag naar u overgemaakt.

Meld je retour aan

Je kan een melding maken op deze pagina door middel van het formulier aan de rechterkant.

Maak je retourzending gereed

Laat u de retourzending afhalen? Zet de zending dan klaar voor de transporteur. Heeft u ervoor gekozen om het product zelf te retourneren? Breng het product dan terug in ons magazijn in Roosendaal 

Terugbetaling

Het aankoopbedrag wordt binnen 10 werkdagen na ontvangst en goedkeuring van het geretourneerde product naar u overgemaakt. Dit wordt verrekend met de retourkosten.

Schade, verkeerd product of missend product

Heeft u het verkeerde product ontvangen, mist u een product of is een product beschadigd? Wat vervelend, onze excuses. Wij vragen u om het serviceformulier in te vullen.

Bekijk hier onze volledige algemene voorwaarden.