Antraciete Verticale Radiatoren

Aanbieding voor radiatoren bannerAanbieding voor radiatoren banner

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Stijlvolle, verticale radiatoren antraciet

Met een verticale radiator in het antraciet geeft u uw standaard radiator net wat extra uitstraling. Echter, voordat u een radiator kiest, is het belangrijk om te weten welke u graag wilt. Er zijn meerdere factoren waar u rekening mee moet houden. De plaatsing, de afmetingen van de beschikbare ruimte, het design en uw budget. Wij leggen je alles uit voor je een prachtige designradiator antraciet kiest.

Bij het selecteren van de perfecte radiator is het essentieel om rekening te houden met de warmtebehoefte van de ruimte. Daarnaast speelt ook het materiaal van de radiator een belangrijke rol bij het bepalen van de duurzaamheid en de warmteafgifte. Verder is het raadzaam om te kijken naar de energie-efficiëntie van de radiator om zo op lange termijn kosten te besparen. Tot slot is het aan te raden om professioneel advies in te winnen bij het kiezen van de juiste radiator voor uw specifieke behoeften.

De plaatsing van uw designradiator antraciet

Radiatoren worden nagenoeg altijd onder ramen geplaatst. Dit omdat de kou die via de ramen binnendringt opgewarmd moet worden voordat dit de rest van de ruimte bereikt. Doordat vele huizen nu zijn voorzien van goede kwaliteit dubbelglas, is de werking van radiatoren ook iets anders geworden. Het is tegenwoordig echter niet erg om een radiator op een andere plek dan onder het raam te plaatsen.

Een verticale radiator is een goede oplossing voor bijvoorbeeld een muurtje van soms zelfs maar 60-70 centimeter breed. Een designradiator is zo ontworpen dat het perfect kan worden opgenomen in uw interieur en zelfs een ware eye-catcher kan zijn. Het budget dat u hiervoor nodig heeft hangt af van het materiaal van de radiator, het design van de radiator en de afmetingen. Zo zijn er zelfs designradiatoren met prachtige kunstwerken te verkrijgen!

Naast het functionele aspect kunnen radiatoren ook een esthetische toevoeging zijn aan de ruimte, vooral met de beschikbaarheid van designopties. Het is belangrijk om bij de keuze van een radiator rekening te houden met zowel de praktische behoeften als de visuele aantrekkingskracht ervan. Bovendien kan het plaatsen van een radiator op strategische locaties de efficiëntie van de warmteverdeling verbeteren.

De voordelen van een verticale radiator antraciet

We willen er graag warm bij zitten, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Er zijn tal aan designs voor een verticale radiator. U kunt het ook houden bij een verticale radiator antraciet, met of zonder groeven. Dit design is strak en praktisch. Doordat een verticale designradiator de hoogte in gaat, kunt u op smalle muren zo’n radiator plaatsen. Ze kunnen ook gemakkelijk gemonteerd worden naast grote ramen en/of schuifdeuren. Dit bevordert direct de luchtstroom, waardoor de luchtcirculatie in de woning verbeterd wordt.

Doordat een verticale radiator weinig ruimte inneemt is hij zeer geschikt voor kleinere ruimtes, zoals een wc of badkamer. Vaak hangen mensen een handdoek of badjas over de radiator. Om die reden is een verticale radiator met spijlen een ideale oplossing.

Een designradiator in het grijs of toch een andere kleur?

Eerder dachten we wellicht niet zo snel na over de radiatoren in huis. Van oudsher zijn de radiatoren wit (of vergeeld) en horizontaal. Ze werden standaard onder de ramen geplaatst en iedereen vindt het inmiddels ‘normaal’. Tegenwoordig is het onderdeel van ons interieur geworden en kijken we er op een totaal andere manier naar. Toch is het niet zomaar een kleine uitgave en willen we er een flink aantal jaren mee vooruit kunnen.

Wanneer u een stoel in een bijzondere kleur koopt is dit gemakkelijker te vervangen dan een designradiator. Denk dus goed na over het design en de kleur van een designradiator. Ook wanneer u een bepaalde kleur in het interieur zat bent, moeten de designradiatoren er nog wel bij passen. Een designradiator in het antracietgrijs is een vrij neutrale kleur. Een kleur die al snel wegvalt in uw interieur. Dit is natuurlijk ook weer afhankelijk van de plaatsing. Neem dus geen overhaaste beslissingen en laat het even bezinken voor u een definitieve keuze maakt.

In onze showroom kunt u alle radiatoren goed bekijken en advies inwinnen bij onze specialisten. Zij kunnen u precies vertellen welke varianten de beste opties zijn voor u.

De techniek achter een radiator in het grijs

Wanneer we de aspecten kleur en design even opzijzetten, blijft het technische gedeelte over. Hiermee bedoelen we dat een designradiator de juiste capaciteit moet hebben om de ruimte te verwarmen en dat de juiste aansluitmogelijkheden aanwezig moeten zijn.

Afhankelijk van het aantal m3 per ruimte en de gewenste temperatuur kunnen we berekenen hoeveel Watt de radiatoren aan vermogen moeten hebben en hoeveel radiatoren u nodig heeft. Voorbeeld: u wilt de woonkamer tot 22 graden verwarmen. Dan heeft u 85 Watt per m3 nodig. Hoeveel daarvan af gaat of extra bijkomt is afhankelijk van de isolatie van het huis en de ligging van de woning (een hoekwoning of vrijstaand huis vangt meer wind/kou). Als u dit hebt berekend is het van belang om te bekijken hoe de leidingen op de plek van plaatsing lopen. Het zou zonde als u onnodig leidingen moet verleggen, terwijl een andere plek net zo geschikt kan zijn.

Uw verticale radiator in het antraciet bestelt u bij RadiatorKopen.nl

Voor die unieke antraciete verticale radiator ben je bij RadiatorKopen.nl aan het juiste adres. Hier tref je een divers aanbod, waardoor u zonder moeite de radiator vindt die echt bij u past. Meer weten over onze antraciete radiatoren of zit u met vragen over iets anders? Twijfel niet en pak de telefoon of stuur ons een mailtje – we helpen u graag en persoonlijk verder. Bel ons op 085 – 130 1650 of mail naar [email protected]. Bij ons staat kwaliteit en uw tevredenheid voorop. Met ons brede assortiment radiatoren voldoen we aan al uw verwachtingen. Onze experts staan klaar met advies, zodat u de juiste keuze maakt voor uw situatie. Of u nu die specifieke antraciete verticale radiator zoekt, of een ander model, wij hebben de oplossing die naadloos aansluit bij uw interieur en budget. Aarzel niet om contact op te nemen voor meer info of om uw bestelling door te geven.